Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bosvruchtensmoothie recept
Bosvruchtensmoothie recept

Bosvruchtensmoothie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de bosvruchten schoon. Houd enkele vruchten apart voor de garnering. Pureer de vruchten met 75 gram poedersuiker en de vanillesuiker in een hoge maatbeker (blender), houd 4 eetlepels puree apart. Roer de karnemelk, de kwark en het citroensap door elkaar. Roer de bessenpuree erdoorheen. Breng eventueel op smaak met poedersuiker. Verdeel de smoothie over 4 glazen. Verdeel de rest van de puree eroverheen. Zet de smoothies minstens 30 minuten koud weg. Garneer met de apart gehouden vruchten en de munt.

Allergenen Informatie

Voor dit bosvruchtensmoothie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven