Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchten-theebowl recept
Vruchten-theebowl recept

Vruchten-theebowl


Ingrediënten


Bereidingswijze


1 liter theezetten en snel laten afkoelen in een bak met water en ijsklontjes. De koude thee zoeten met 1 deciliter aardbeiensiroop. Roer al de overige vruchten met hun sappen erbij. De bowl koel bewaren en vlak voor het serveren de wijn er bij doen. Wilt u een bowl zonder alcohol gebruik dan 1 liter witte druivensap.

Serveersuggesties

Je kunt ook de bowl verdelen over 2 schalen. Eéntje met de wijn en ééntje met de witte druivensap. Ga ook eens varieren met een andere vruchtenthee/siroop. Deze bowl kun je gebruiken voor veel bezoekers en kun je serveren bij bijvoorbeeld een bbq of feestje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vruchten-theebowl recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven