Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme bischopswijn recept
Warme bischopswijn recept

Warme bischopswijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Per fles wijn toevoegen: 1 fles water 1 grote sinaasappel volgestoken met kruidnagelen 2 pijpjes kaneel 100 gram suiker (naar smaak toevoegen) Zet het geheel op en verwarm naar ca. 80 graden C. Laat het geheel minimaal 7 uur op staan. Let op: De wijn mag beslist niet koken! Proost!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit warme bischopswijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven