Drie kleuren vismousse  met peterseliesaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. In koud water 2 blaadjes weken. 5 takjes snipperen.
    Visbouillontablet oplossen in ½ liter kokend water.
  2. In een kom 1 deciliter bouillon en de doen, uitknijpen en bij dit mengsel doen.
    Een vorm van 1 liter inhoud invetten met en het bouillonmengsel erin gieten en in koelkast plaatsen.
    wassen en met kaasschaaf plakjes schaven.
  3. In water met zout in 1 minuut laten koken.
    Kabeljauw in kokende bouillon 5 minuten koken.
  4. Zo ook de zalmforelfilet.
  5. Rest van weken.
    Kabeljauw pureren en met de en de zure pureren.
    De zalmforelfilet met gerookte zalm pureren.
    stijfkloppen en bij dit voegen. 4 eetlepels bouillon aan de kook brengen en de erin oplossen.
    Helft van gelatinemengsel aan kabeljauw toevoegen en de rest aan de zalmforel.
    Kabeljauwmengsel op de vorige laag leggen.
  6. Hierop de wortelplakken en hierop de zalmforelmengsel en weer bedekken met wortel.
  7. In koelkast minstens 3 uur laten opstijven.
    Rest van de peterselie fijnknippen.
    Tot een sausje kloppen:
  8. , azijn, , , zout en peper.
    Vorm op een schaal storten en versieren met kerstomaatjes en saus.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, mayonaise, olie
  • gelatine en kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
168 kcal
8%2016 kcal
Vetten
10 g.
15%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Drie kleuren vismousse  met peterseliesaus