Duivelsfondue
- Herkomst Zwitserland
- Categorie Fondue
- Fondue recepten
- Bereiden
- Kookboek van scorpio
- 1 reviews
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Pan
Bereidingswijze
- De kaas fijn raspen. (dit gaat het makkelijkst met een keukenmachine).
- De fijnsnijden, de knoflook in de knoflookpers uitpersen of heel fijn snijden.
- De heel fijn snijden. (stampen) in de pan en hierin de lichtbruin fruiten, de toevoegen en al roerend de toevoegen.
- Als alles kookt de geraspte kaas toevoegen en zeer goed blijven roeren.
- Op het laatst de fijngesneden en de knoflook toevoegen.
- Met stokbrood dippen maar je kan er ook stukjes rauwkost, gebakken vlees of vis en fruit in dopen.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jong kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jong kaas en boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jong kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jong kaas en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jong kaas
Reacties op dit recept (1)
Duivelsfondue heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 168 kcal | 8% | 672 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 20 g. | 7% | 80 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |