Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Wel de in wat heet water.
    Roer een marinade van de ketjap, , , en de ketchup.
    Roer de er door en zet het een uur of 4 afgedekt in de ijskast.
    Fruit de in de hete boter en voeg de toe als de goudbruin is.
  2. Roer er na 5 minuten de kipfiletreepjes met de marinade door en laat het 25 minuten op een laag vuur stoven.
    Roer er voor het opdienen de en de door (het mag nu
    niet meer koken).

    Dit gerecht is erg lekker met rijst, komkommer en atjar.
    Slamat makan.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Duiveltjesvlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Duiveltjesvlees
VariatieAantalGang
Duiveltjesvlees2Gevogelte
Duiveltjesvlees (lactose vrij)1Vlees
Duiveltjesvlees uit de slowcooker1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • sambal en boter of margarine kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
  • sambal en pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
  • ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en slagroom
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en slagroom
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en champignons
  • boter of margarine en pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
218 kcal
10%872 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
4%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Duiveltjesvlees