Duiveltjesvlees
- Herkomst Nederland
- Categorie Rijstgerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Duiveltjesvlees recepten
- Bereiden
- Kookboek van roos99
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de volgens pak.
- Bak het in een pan met bruin.
- Snijd de fijn, voeg ze toe aan het vlees en laat ze even mee fruiten.
- Laat de nasi groenten wellen en voeg ze toe aan het vlees.
- Maak een papje van de ketchup, , en de en voeg bij het vlees.
- Snijd de in plakjes en voeg deze ook bij het vlees.
- Roer per slot de toe en laat dit geheel nog 45 minuten sudderen.
- Serveren met en smullen maar.
Variaties op Duiveltjesvlees
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Duiveltjesvlees | 2 | Gevogelte |
Duiveltjesvlees (lactose vrij) | 1 | Vlees |
Duiveltjesvlees uit de slowcooker | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- sambal kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
- sambal en pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en champignons
- pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 674 kcal | 33% | 2696 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 98 g. | 38% | 392 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |