Duiveltjesvlees
- Herkomst Indonesie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Duiveltjesvlees recepten
- Bereiden
- Kookboek van henk33
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Wel de in wat heet water.
- Roer een marinade van de ketjap, , , en de ketchup.
- Roer de er door en zet het afgedekt een paar uur op een koele plaats.
- Fruit de in hete boter en voeg de toe als de goudbruin is.
- Roer er na 5 min.
- de kipfiletreepjes met de marinade door en laat het 25 min.
- op een laag vuurtje stoven.
- Roer voor het opdienen de en de er door. (Het mag nu niet meer koken).
- Dit gerecht is heel lekker met rijst, komkommer en atjar.
- Slamat makan!
Variaties op Duiveltjesvlees
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Duiveltjesvlees | 2 | Rijstgerechten |
Duiveltjesvlees uit de slowcooker | 1 | Vlees |
Duiveltjesvlees (lactose vrij) | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- sambal en boter of margarine kan sporen bevatten van pinda en Allergie in pindakaas
- sambal en pindakaas kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap manis
- ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en slagroom
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en slagroom
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en champignons
- boter of margarine en pindakaas kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal en boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 508 kcal | 25% | 1016 kcal |
Vetten | 14 g. | 21% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 6% | 2 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 8% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 50 g. | 19% | 100 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |