Duo soep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Pannen
Bereidingswijze
- Maak de groenten schoon.
- Kook de groenten in aparte pannen met ruim watre en gaar.
- Pureer in de keukenmachine de met 4 deciliter bouillon.
- Doe hetzelfde met de .
- Voeg aan beide soepen 1 deciliter toe en breng het aan de kook.
- Breng het op smaak met en .
- Bind de soep eventueel af met een beetje maizena aangelengd met een scheutje water.
- Schenk voorzichtig beide soepen tegelijk in een bord, zodat het halve bord is gevuld met witte soep en de andere helft met groene soep.
- Garneer met geroosterde amandelschaafsel en gehakte .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pompoen soep450m
-
Recept
Broccoli prei soep425m
-
Recept
Pompoen soep met cantharellen440m
-
Recept
Bieslookcrème soep450m
-
Recept
Soep van doperwten met mozarella425m
-
Recept
Bananen soep425m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
- Geen overeenkomsten gevonden.
- amandelen is niet geschikt voor een noten-intollerantie
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 118 kcal | 5% | 472 kcal |
Vetten | 3 g. | 5% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 32 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |