Kook de hard in zes minuten en laat ze schrikken.
Maak een bouillon van een halve liter water, de , de , het , de , de en de droge .
Breng op smaak met zout(1 stuk).
Breng de bouillon tegen de kook aan.
Breng het gehakt op smaak met peper(1 stuk) en zout(1 stuk) en draai er balletjes van zo groot als een eiderdooier.
Pocheer de balletjes gehakt in ca. 7 minuten gaar in de bouillon.
Snijd de eieren(2) middendoor in de lengte en bewaar de dooiers.
Wrijf de dooiers door een zeef en maak er een mayonaise van met mosterd(20 gram), olie en azijn.
Voeg aan de mayoniase de augurk en zilverui toe.
Roer naar eigen inzicht de peterselie(1 stuk) er door.
Breng op smaak met peper(1 stuk) en zout(1 stuk).
Vul de eieren(2) met de balletjes en doe de mayonaise daar over heen.
Garneer met peterselie(1 stuk).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
Geen overeenkomsten gevonden.
Mosterd
mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.