Echte chinese tomatensoep
- Herkomst China
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van Roos1990
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Breng 1 liter met de kip, bouillonblokjes, en aan de kook.
Laat dit dan 1 tot 1,5 uur zachtjes pruttelen tot de kip gaar is.
Haal alle ingrediënten uit de bouillon.
Laat de kip een beetje afkoelen, haal het van de botten en snijd het fijn.
Doe zolang in een schaaltje.
Voeg de pakken gezeefde toe aan de bouillon en breng het geheel weer aan de kook.
Maak in een ander schaaltje een mengseltje van , ketjap, , , en .
Roer dit door de soep.
Roer de met tot een glad papje en voeg dit ook aan de soep toe.
Voeg de toe.
Laat alles nog eens 20 minuten heel zacht doorkoken.
Als laatste de gesneden kip toevoegen.
Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes en sambal
- kippenbouillonblokjes en sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in zoete ketjap
- suiker en zoete ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, azijn, maizena
- kippenbouillonblokjes kan sporen bevatten van soja en Allergie in zoete ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 91 kcal | 4% | 728 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 56 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |