Echte Hongaarse gulash

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Was de chili, snijd hem doormidden, verwijder de zaadjes en snijd de chili heel fijn.
  2. en knoflook schillen, 's wassen en drogen.
  3. fijnsnijden en de 's in blokjes.
  4. Het spek ook in blokjes snijden.
  5. Vlees in dobbelsteentjes snijden en droogdeppen met wat keukenpapier.
  6. Olie in grote pan verhitten.
  7. Het vlees in gedeeltes bruin bakken in het vet.
  8. Met en op smaak brengen en uit de pan halen.
  9. In het achtergebleken braadvet de , knoflook, , chili en spek aanbraden.
  10. en meel toevoegen, kort meebakken en het vlees weer toevoegen.
  11. Met de paprikapoeder, , en kruiden en de toevoegen. 1,5 liter water en de rode toevoegen.
  12. Het geheel aan de kook brengen en 1,5 uur zachtjes laten sudderen.
  13. Het laatste half uur de stukjes aardappel toevoegen en in de gulash gaar laten worden.
  14. Lekker pittige maaltijd, extra lekker met wat zure room geserveerd.
  15. Een echte gulash is lekker pittig, maar voor mensen die niet van pittig houden kan dit recept eventueel zonder de rode chili gemaakt worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
172 kcal
8%1376 kcal
Vetten
5 g.
8%40 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
21 g.
8%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Echte Hongaarse gulash