Echte pasta carbonara

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel

Bereidingswijze

  1. Voorbereiden:
    Snijd de champignons in plakjes.
    Scheid de eieren. 4 eidooiers opvangen in een bak.
  2. Eiwit kun je bewaren voor andere recepten.
    Voeg aan de dooiers 200 centiliter en 100 gram geraspte parmasan toe.
    Op smaak maken met , en Italiaanse (gedroogde) .

    Kook de pasta volgens aanwijzing op de verpakking (let op italianen zijn heel specifiek over welke pasta bij welke saus hoort.
  3. Carbonara is echt een saus dat aan de pasta hangt, dus neem een pasta die goed opneemt!
    Bak de spekjes in eigen vet.
    Voeg de aan de spekjes toe.
    Als de pasta gaar is (al dente!) toevoegen aan het spek/champignon mengsel en goed omscheppen in de bakpan op een heel laag pitje.
    Heel langzaam het eier-- mengsel toevoegen en blijven omscheppen met een spatel.
    De rest van de parmasan apart serveren op tafel!

    Buono apitito!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • spaghetti is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas en kruiden kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room en kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Echte pasta carbonara heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

Héérlijk! dankjewel voor het delen!
Nataschia 21 november 2013
Bedankt, het is verrukelijk geworden :D
Jochem 6 mei 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1569 kcal
78%3138 kcal
Vetten
24 g.
35%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
127 g.
49%254 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Echte pasta carbonara