Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Garde
  • Oven

Bereidingswijze

  1. De van binnen goed uitwassen, afspoelen en droogdeppen.
    Eendenborst afspoelen en droogdeppen.
    wassen, steeltjes eraf, en grof klein snijden.
    De met het bier vermengen, wassen, spitskool poetsen, wassen en in acht stukken verdelen.
  2. Shiitakes poetsen, halveren, lente uitjes wassen en grof in ringen snijden.
    Lente uitjes in zacht laten smoren.
  3. toevoegen en kort aanbraden.
  4. Met de vermengen.
  5. De van binnen met en peper bestrooien en met het - peterseliemengsel vullen.
  6. Met een tandenstoker dichtmaken.
  7. Eendenborst en kwartel van buiten kruiden met peper en in de rondom braden.
  8. Takje toevoegen, eendenborst en kwartel daarop leggen en in de oven op 170°C in 15 tot 18 minuten braden.

    Nu de spitskool in de aan beide zijden goudgeel braden, toevoegen en mee braden.
  9. met en peper kruiden, rundsteaks licht kruiden en aan beide zijden roze braden.
  10. verhitten, en toevoegen en met de garde licht opschuimen.
  11. Met peper en licht op smaak brengen.
  12. en met de geritste verfijnen.
    Eendenborst met de -bier mix instrijken en bij 200°C.
  13. twee tot drie minuten met een korst braden.

    Serveren:
    Spitskool en shiitake over de borden verdelen, filetsteak halveren en er bovenop leggen.
  14. Eendenborst in plakjes snijden, en eveneens op het bedje van kool en leggen.
    Bovenop de kwartel leggen en met de saus overgieten. .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
266 kcal
13%1064 kcal
Vetten
43 g.
62%172 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
19 g.
7%76 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Eendeborst met kwartels en rundersteaks