De van binnen goed uitwassen, afspoelen en droogdeppen.
Eendenborst afspoelen en droogdeppen.
wassen, steeltjes eraf, en grof klein snijden.
De met het bier vermengen, wassen, spitskool poetsen, wassen en in acht stukken verdelen.
Shiitakes poetsen, halveren, lente uitjes wassen en grof in ringen snijden.
Lente uitjes in zacht laten smoren.
toevoegen en kort aanbraden.
Met de vermengen.
De van binnen met en peper bestrooien en met het - peterseliemengsel vullen.
Met een tandenstoker dichtmaken.
Eendenborst en kwartel van buiten kruiden met peper en in de rondom braden.
Takje toevoegen, eendenborst en kwartel daarop leggen en in de oven op 170°C in 15 tot 18 minuten braden.
Nu de spitskool in de reuzel(1 eetlepel) aan beide zijden goudgeel braden, shiitake(120 gram) toevoegen en mee braden.
met zout(1 stuk) en peper kruiden, rundsteaks licht kruiden en aan beide zijden roze braden.
Kalfsfond(0,125 liter) verhitten, room(4 centiliter) en cognac(2 centiliter) toevoegen en met de garde licht opschuimen.
Met peper en zout(1 stuk) licht op smaak brengen.
en met de geritste tijm(3 takjes) verfijnen.
Eendenborst met de honing(1 theelepel)-bier mix instrijken en bij 200°C.
twee tot drie minuten met een korst braden.
Serveren:
Spitskool en shiitake over de borden verdelen, filetsteak halveren en er bovenop leggen.
Eendenborst in plakjes snijden, en eveneens op het bedje van kool en shiitake(120 gram) leggen.
Bovenop de kwartel leggen en met de saus overgieten. .
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.