Eierkoeken

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Bakplaat
  • Oven

Bereidingswijze

  1. De oven voorverwarmen op 180 graden C.
    Pak een kom en meng de en de met elkaar.
  2. Klop in een andere kom de en de met een mixer.
    Voeg de mengsels uit beide kommen nu bij elkaar en mix dit weer goed door.
    Laat het mengsel nu 5 minuten rusten.
    Bekleed de bakplaat nu met papier en verdeel dan hoopjes van het beslag op de plaat.
    Stop nu het geheel in de oven en bak het 15 minuten tot ze mooi goud bruin zijn.
    Eenmaal goed afgekoeld, kun je ze ook in de vriezer bewaren.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Variaties op Eierkoeken

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Eierkoeken
VariatieAantalGang
Eierkoeken8Budget
Gezonde eierkoeken!1Lunchgerechten
De snelste eierkoeken1Koekjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (6)

Eierkoeken heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.3 / 10 in 6 recensies
RESET

Hoeveel eierkoeken krijg je ongeveer van dit recept?
Kellebell 8 mei 2013
Ik vind ze heel lekker, ga ze zeker vaker bakken daarom krijgt dit recept 4 sterren!
28 maart 2013
Hoeveel eierkoeken krijg je hiervan?
8 maart 2013
Weten jullie ook nog een vulling voor de eierkoeken ?
13 augustus 2012
Hoeveel eierkoeken krijg je hiervan?
30 maart 2012
Handig om zo van een overschot aan eieren af te komen, maar ze zijn ook lekker als je er een beetje amandel essence of vanille essence in doet. Je kan ze ook proberen met een theelepeltje cacaopoeder.... Lees reactie
Spooky 4 februari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
478 kcal
23%1912 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
14%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
50 g.
55%200 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Eierkoeken