Eiersalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. 10 minuten koken anders worden ze blauw van kleur van binnen.
    De afkoelen.
    De in plakjes snijden met een eiersnijder.
    naar behoeve toevoegen (niet teveel, anders wordt het zout).
    1/2 theelepel toevoegen.
    Gedroogde toevoegen naar smaak.
    zoveel toevoegen dat het niet te dun wordt.
    Dit alles goed door elkaar roeren met een houten pollepel.
    Er mogen grove stukken ei in de salade voorkomen.
    Als laatste toevoegen.

    Eventueel kun je ook nog toevoegen, maar als je dit doet, moet je minder gedroogde toevoegen.
    Zonder is het gewoon eiersalade.
  2. Met wordt het ei-bieslooksalade.
25
25
25

Variaties op Eiersalade

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Eiersalade
VariatieAantalGang
Eiersalade29Eiergerechten
Broodje eiersalade2Sandwiches
Pittige garnaal vs eiersalade1Salades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • mayonaise kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Eiersalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Zelf doe ik er altijd een augurkje door de eiersalade, mmmm!
Kitty 7 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
623 kcal
31%623 kcal
Vetten
24 g.
35%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
39 g.
15%39 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Eiersalade