Eigen gemaakte pastasaus
- Herkomst Italie
- Categorie Sauzen en marinades
- Pastasaus recepten
- Bereiden
- Kookboek van mees
- 2 reviews
Bereidingswijze
- in kleine stukje snijden.
- Knoflook in kleine stukjes hakken.
- Zet een pannetje met een flinke scheut op een zacht vuurtje.
- Doe daarin de en de knoflook in.
- Laat dit heel zacht pruttelen.
- Mag niet te warm worden dat de en knoflook bruin worden.
- Winterpeen schillen en deze voor de helft raspen.
- Wortel bij de en knoflook toevoegen.
- Na ongeveer 10 minuten de frito toevoegen.
- Dit ongeveer 15 minuten goed door te hebben geprutteld de 250 mililiter verwarmde runderbouliion toevoegen.
- Dit een half uurtje laten pruttelen.
- Dan de gezeefde bijvoegen.
- Dit al met al nog 45 minuten op het vuur laten staan.
- Hoelanger de saus op staat hoe lekkerder hij wordt.
- Ik zelf laat de saus wel zo'n 2 tot 2,5 uur op staan.
- Lekker voor bij de spaghetti of voor de lassagne
Ook lekker om te maken
-
Recept
Pastasaus Chez André42u25m
-
Recept
Pastasaus41u15m
-
Recept
Zelfgemaakte pastasaus met rode wijn43u25m
-
Recept
Pastasaus met paddestoelen en room41u25m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (2)
Eigen gemaakte pastasaus heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 44 kcal | 2% | 176 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |