Empal met seroendeng
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van sfreak
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Snelkookpan
- Pan
Bereidingswijze
- Bovenstaande ingrediënten samen met het vlees een uur in de snelkookpan koken of langer in een gewone pan.
- Tot vlees gaar is.
- De kruidenmix 1x bewaren.
Vlees overdwars in plakken snijden, niet te dik.
Platslaan en bakken in frituurolie.
Voor de seroendeng gebruik je nogmaals dezelfde boemboe, zie bovenstaand.
Bakken in 1 of 2 eetlepels olie, toevoegen en blijven roeren op laag vuur en vaak doorroeren, verbrandt anders snel, circa 2,5 uur tot de mooi bruin is geworden.
De op de empal leggen en het vlees nogmaals voor gebruik platslaan.
Seroendeng niet in de koelkast bewaren maar in een blik of wekpot
Ook lekker om te maken
-
Recept
Seroendeng 241u30m
-
Recept
Empal sapi met kokos440m
-
Recept
Seroendeng440m
-
Recept
Seroendeng (strooisel van kokos en pinda's)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 3 kcal | 0% | 24 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |