Engelse Chickenpie
- Herkomst United_kingdom
- Categorie Ovenschotels
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van c4th
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Laat het ontdooien.
- Rol ze op elkaar uit tot een grote ronde lap.
- Kook de circa 10 minuten in de bouillon.
- Maak de en prei schoon.
- Halveer de en snijd de prei in ringen.
- Voeg deze toe aan de en laat de groenten 5 minuten meekoken.
- Neem alles uit de bouillon.
- Snijd het vlees klein, smelt de boter en roer er de door.
- Giet de bouillon erbij en laat dit binden.
- Schep dan de kip, partjes , de groenten en peper en zout door de saus.
- Schep de ragout in een lage, ovenvaste schaal.
- Dek het gerecht af met het .
- Plak de randen van het deeg vast en maak in het midden van het deeg een rond gaatje.
- Bestrijk het deeg met losgeklopt .
- Schuif de schaal in een hete, vooroverwarmde oven (225 graden C.) en bak de pie gaar in circa 20 minuten.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en boter of margarine
- kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg en bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- kippenbouillon kan sporen bevatten van ei en Allergie in hardgekookte eieren en ei
- bladerdeeg, kippenbouillon, boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
- bladerdeeg en boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 276 kcal | 13% | 1104 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 3% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 1 g. | 4% | 4 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |