Entrecôte Café de Paris
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Entrecote recepten
- Bereiden
- Kookboek van fransdegroot
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Pan
Bereidingswijze
- De sjalotjes, en ragfijn hakken en in een beetje fruiten zonder te laten kleuren.
- Af laten koelen.
- Het champignonmengsel samen met 50 gram , , gehakte kruiden, , , zout en worcestershiresaus in de keukenmachine tot een crème draaien.
- Deze crème in de koelkast bewaren.
- De entrecotes in hete rosé bakken, uit de pan nemen en warm houden.
- Het bakvet weggooien, de pan afblussen met de witte en de toevoegen.
- Het geheel even in laten koken, de toevoegen en de pan van het vuur nemen.
- Twee eetlepels van de crème door de saus roeren.
- De saus eventueel op smaak brengen mer en zout en samen met de entrecotes serveren.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Entrecôte met ansjovisboter430m
-
Recept
Entrecote gevuld met kruidenkaas en rode wijnsaus450m
-
Recept
Entrecote met kruidenmascarpone415m
-
Recept
Geroosterde knoflook en sjalot met entrecote450m
-
Recept
Gegrilde kalfs-entrecote met peterseliecitroenboter435m
-
Recept
Entrecôte à La Lyonnaise415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 111 kcal | 5% | 444 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 60 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |