Entrecote gevuld met kruidenkaas en rode wijnsaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
Bereidingswijze
- Saus:
In steelpannetje sjalotjes (en eventueel knoflook) fruiten in wat boter. - Daarna wijn, bouillon en tijm toevoegen.
Laten reduceren tot nog ongeveer 1/4-1/2 liter over is.
Op smaak brengen met zout en peper.
Vlees:
Kaas mengen met kruiden en knoflook.
Het vlees insnijden, een X in het vlees, ongeveer 3/4 door het vlees heen en het vlees met de kaas vullen.
Vlees kruiden met zout en peper.
Olie verhitten en het vlees aanbakken in hete pan, tot bruin. - Voorzichtig omdraaien.
- Bakken tot beide zijdes bruin zijn.
Daarna na laten garen in een hete oven tot de gewenste gaarheid bereikt is.
Serveren met enkele lepels van de saus.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Entrecote met ui en peterselie in rode-wijnsaus445m
-
Recept
Geroosterde knoflook en sjalot met entrecote450m
-
Recept
Riblapjes met rode wijnsaus450m
-
Recept
Biefstuk met rode wijnsaus430m
-
Recept
Ribeye met kastanjechampignons en rode wijnsaus425m
-
Recept
Runderlappen in rode wijnsaus42u25m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in runderbouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en runderbouillon
- runderbouillon, boter, roomkaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in runderbouillon
- boter en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in runderbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 188 kcal | 9% | 752 kcal |
Vetten | 27 g. | 39% | 108 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |