Entrecote met rode saus
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Entrecote recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Laat de entrecotes op kamertemperatuur komen.
- Pel en snipper de .
- Verhit in een steelpan de helft van de lichtbruin.
- Fruit de 4 minuten.
- Voeg de er aan toe en bak het 3 minuten mee.
- Voeg de toe en breng het geheel aan de kook.
- Roer het mengsel tot een gladde saus.
- Schenk de fond erbij en kook de saus al roerend goed door.
- Breng het op smaak met .
- Verhit de rest van de in een koekenpan en bak de entrecotes in 3 minuten per kant bruin en rosé van binnen.
- Bestrooi ze met .
- Leg op 4 borden een entrecote en schep de rode saus erover.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Entrecote gevuld met kruidenkaas en rode wijnsaus450m
-
Recept
Geroosterde knoflook en sjalot met entrecote450m
-
Recept
Schnitzel met rode saus445m
-
Recept
Aardappelpuree met witlof en racks van zuiglam in rode wijn saus41u
-
Recept
Biefstuk met rode wijnsaus430m
-
Recept
Runderreepjes met champignons in rode wijnsaus42u10m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 74 kcal | 3% | 296 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 16 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |