Verhit de in een lage kookpan op laag vuur.
Voeg de ui, knoflook, selder, laurier, peterselie en peper toe.
Roerbak 5 min tot de ui gaar is.
Voeg de tomaten(1 blik), wijn(10 centiliter) en kreeftensoep toe en laat 25 min sudderen.
Voeg kabeljauw(600 gram) toe en laat terug 25 min sudderen.
Leg er voorzichtig de mosselen(0.5 kilo) op en laat mee garen tot ze open gaan.
Voeg dan de garnalen(200 gram) toe en laat heel even mee koken.
Warm de grill van de oven voor.
Snijd intussen het stokbrood(1 stuk) overlangs door; leg in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie(1 stuk)(2 eetlepels) en besmeer met de geperste knoflook.
Rits de rozemarijn(1 stuk) van de tak, hak fijn en strooi over het stokbrood(1 stuk).
Steek in de warme oven onder de grill tot het mooi kleurt.
Schik een stuk vis in een diep bord en overgiet met de soep.
Dien op met het stokbrood(1 stuk) uit de oven.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
wijn en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn en stokbrood
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in stokbrood
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
Vis
kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.