Erwtensoep met harde worst
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsoepen
- Bereiden
- Kookboek van Anetje
- 1 reviews
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Was de een paar keer goed,
Doe ze in een grote pan met flink water erbij.
Snij de harde worsten in stukken en doe ze bij de erwten in de pan.
Laat dit onder af en toe roeren een uur koken,evt. - Water toevoegen als het te dik wordt.
Als de erwten kapot gekookt zijn, voeg je de toe en laat dit nog 10 min. - Meekoken, als laatste doe je de in plakjes er bij in.Eventueel naar smaak toevoegen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Erwtensoep met Groninger worst41u30m
-
Recept
Erwtensoep met worst41u
-
Recept
Erwtensoep42u
-
Recept
Erwtensoep42u30m
-
Recept
Erwtensoep met grove rookworst43u
-
Recept
Oma's erwtensoep420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in soepgroenten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- rookworst en zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Erwtensoep met harde worst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 105 kcal | 5% | 420 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 20 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |