Espresso crème voor Friese dubbele koffiekoekjes
- Herkomst Nederland
- Categorie Koekjes
- Espresso recepten
- Bereiden
- Kookboek van hummie
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Blender
Bereidingswijze
- Suiker in de blender laten vermalen tot deze zeer fijn is.
- Daarna al het overige in de blender en een creme draaien.
- Laten opstijven in de koelkast.
- Doe een laagje crème voor Friese dubbele koffiekoekjes tussen 2 Friese koekjes en plak ze op elkaar. (zie het recept voor Friese koekjes)
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- donkerbruine basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 361 kcal | 18% | 1805 kcal |
Vetten | 18 g. | 26% | 90 g. |
Waarvan verzadigd | 11 g. | 56% | 55 g. |
Waarvan onverzadigd | 6 g. | 20% | 30 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 2 g. | 41% | 10 g. |
Koolhydraten | 48 g. | 18% | 240 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 8 mg. | 1% | 40 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |