Dep de vis droog en snijd deze in grote blokken.
Sprenkel de over.
Verhit de en kan de vis rondom bruin.
Haal uit de wok en houd deze apart.
Doe de rest van de in de wok en bak de , de rode en de lenteui.
Kook ondertussen de broccoli(1 stuk) en de wortel even apart (giet af als deze net kookt).
Doe de groente en de aardappel bij de lenteui en roerbak deze even mee (maak alvast wat op smaak met de cayenne poeder en de dille(1 stuk) en de peterselie).
Giet de bouillon en de sojasaus(2 eetlepels) erbij.
Laat ongeveer 10 minuten stoven tot de aardappelen gaar zijn.
Doe er de bamboescheuten(1 blikje), de vis en het loof van de lenteuitjes bij schep om tot deze warm zijn.
Als de saus te dun is deze aanlengen met allesbinder, maar dit hoeft niet perse.
Maar wat op smaak met zout(1 stuk), peper(1 stuk)(1 stukjes) en de andere kruiden.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
Gluten
kippenbouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
Vis
kabeljauwfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.