Farfalla al Salmone

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Je kunt dit recept op diverse manieren maken, dikmakers, snel, zonder alcohol en ook de verse kun je weglaten als je het niet als hoofdgerecht serveert.
  2. Het is eigenlijk pasta met een saus.
  3. Ik begin meestal met de saus als eerste.
  4. Doe een klont in de pan, bak de uitjes, bacon en voeg als de ui glazig is wat erbij.
  5. Roer het droog en voeg de er aan toe tot je een romig sausje hebt.
  6. Doe er wat doorheen alsook een beetje en de voor een lekkerdere smaak.
  7. Het afmaken van de saus doe je als de pasta gekookt heeft en de in de boterbruin gebakken is, met een scheutje , knoflook en peterselie.
  8. Kook de farfalla al dente met wat zout.
  9. Bak de zalmstukjes in de in 8 minuten bruin.
  10. Doe er op naar smaak en een beetje peterselie (of verse bieslook voor afwisseling).
  11. Opdienen op een schaal alles bij elkaar of op aparte borden of in opdekschalen, wat je maar het beste uitkomt.
  12. Als je het nog luxer wilt maken, gebruik je in plaats van en , zure room voor de saus en voeg je er een beetje kaviaar aan toe.
  13. Je kunt ook de uien en knoflook weglaten als je daar geen liefbhebber van bent.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonpoeder
  • groentebouillonpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonpoeder
  • boter en groentebouillonpoeder kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonpoeder
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonpoeder
  • zalm en zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
157 kcal
7%628 kcal
Vetten
4 g.
6%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Farfalla al Salmone