Fazant uit de polders

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Blender
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Fazant:
  2. Verwijder de billen van de .
  3. Bak de in .
  4. Plaats gedurende 9 min.
  5. in de oven op 200 graden C.
  6. Dan direct inpakken in aluminiumfolie. 20 min.
  7. laten rusten.
  8. Witlof:
  9. Het losmaken en bakken in de met peper en zout.
  10. Knolselderij:
  11. Schil de en cutter hem fijn in de blender.
  12. Doe deze in een pan met melk, en zout gedurende enkele min.
  13. Pureer daarna in de cutter(blender).
  14. Mix alles samen.
  15. De saus:
  16. Bak de billen en blus met .
  17. Voeg er de bij(evt.
  18. met veenbes en mosterd) Gekonfijte billen:
  19. Haal het vlees van de billen(zonder pezen en kraakbeen) Snijd vlees maïs en heel fijn.
  20. Bak kort met kruiden.
  21. Salade:
  22. Pluk de , meng met olijfolie, limoensap, soja, peper en zout.
  23. Schik de witlofblaadjes op een bord met daarnaast de versneden fazantborst.
  24. Lepel de op het .
  25. De billen met zijn groenten en salade in een potje apart serveren.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • knolselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
46 kcal
2%184 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Fazant uit de polders