Feqqas Rbati

Ingrediënten

+ -
print

Het deeg:

De vulling:

Voor versiering:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Doe de gehakte , de gehakte , de , de stukjes tutti-frutti en het in een grote kom en vermeng alles goed met elkaar.
  2. Maak het deeg:
  3. Zeef de met het .
  4. Vermeng de met de en voeg daar de gezeefde aan toe.
  5. Kneed het goed.
  6. Neem een stuk van het , rol het dun uit en maak er een rechthoekige plak van.
  7. Neem een deel van de vulling, maak daar een lange rol van en leg dat in het midden in de lengte van de rechthoekige lap .
  8. Smeer de randen van het in met wat eigeel en rol het op tot een lange “worst”.
  9. Verwerk zo al het en de vulling en leg de verkregen “worsten” op een ingevette bakplaat en bak ze goudbruin in een matig warme oven.
  10. Laat ze helemaal afkoelen en besmeer de “worsten” met de gesmolten chocolade.
  11. Rol ze uiteindelijk door de gehakte .
  12. Snijd de “worsten” in nette rechte of schuine plakjes en serveer die als onderdeel van een Marokkaanse theetafel met een lekker glas mintthee er bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg en bloem
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit en pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwit
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in deeg, roomboter, pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelen, gemengde noten, amandelen
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Feqqas Rbati heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Hoeveel eigeel gaat er precies in de koek je hebt ook nodig om in te smeren?
Aimplay 18 juni 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
8427 kcal
421%8427 kcal
Vetten
493 g.
705%493 g.
Waarvan verzadigd
112 g.
562%112 g.
Waarvan onverzadigd
62 g.
208%62 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
25 g.
416%25 g.
Koolhydraten
324 g.
124%324 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
1 µg.
0%1 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
80 mg.
10%80 mg.
Ijzer
0 mg.
3%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Feqqas Rbati