Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de kalfsfilet fijn.
  2. Neem 2/3 van het vlees voor de 'klassieke tartaar':
  3. Meng het vlees met een fijngesnipperde sjalot, , en , de fijngehakte kappertjes, de en de .
  4. Meng de rest van het vlees met wat fijngesnipperde sjalot, en , een beetje , een snuifje en .
  5. Sojamayonaise:
  6. Meng 1 , een lepeltje en een scheutje ; voeg al mixend olie toe.
  7. Presentatie:
  8. Maak 3 kleine porties per bord.
  9. Eerste portie:
  10. Leg op de eerste portie ‘klassieke tartaar’ een oester en werk die af met wat versnipperde sjalot.
  11. Tweede portie:
  12. Leg op de tweede portie ‘klassieke tartaar’ een aantal appelkappertjes.
  13. Derde portie:
  14. Leg op de portie ‘make-over tartaar’ met kaneel een lepel en wat zure .
  15. Werk het bord af met een streepje sojamayonaise.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketchup en mayonaise kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eierdooier
  • mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • ketchup, mayonaise, azijn kan sporen bevatten van mosterd en Allergie in mosterd
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • kaviaar is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
84 kcal
4%336 kcal
Vetten
7 g.
10%28 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Filet americain make-over