Foe yong hai
- Herkomst China
- Categorie Eiergerechten
- Bereiden
- Kookboek van tobkok
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Saus:
Verwarm 150 cc tomatensap met 1 tl sambal mespuntje djahé en 1 el ketjap asin. - Roer daar voorzichtig 1 dessertlepel maïzena door.
- Maak de saus af met 1 á 2 tl zoetstof en 1 tl honing.
Omelet:
Kluts 2 eieren met peper en zout en laat dit even staan. - Roerbak een ½ bakje in schijfjes gesneden en doe daar op het laatst 25 gr taugé bij.
- Laat vervolgens de geklutste op de bodem van een wok langzaam stollen.
- Als de half gestold zijn dan de gare /taugé mengsel er op en verder laten stolen met een deksel er op.
Laat de gare op je bord glijden en overgiet deze met de saus.
Ook lekker om te maken
Variaties op Foe yong hai
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Foe Yong Hai | 3 | Eiergerechten |
Snelle foe yong hai | 1 | Eiergerechten |
Foe yong hai met garnalen | 1 | Eiergerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap asin
- ketjap asin past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- omelet kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- ketjap asin is niet geschikt voor een soja-intollerantie
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per persoon | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 522 kcal | 26% | 522 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 12 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 8 g. | 3% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |