Forel aloo gobhi

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven in 10 minuten voor op 220 graden.
    Was intussen de en dep ze droog.
    Verhit tweederde van de olie en bak de , en de hierin enkele minuten op een gematigd vuur.
    Breng het allemaal op smaak met en .
    Vet de glimmende kant van de aluminiumfolie in met de resterende olie en leg de vis hierop.
    Vul de buikholte van de met het mengsel.
    Besprenkel de vis met en leg op iedere vis een klontje .
    Vouw nu de folie geheel goed dicht zodat er geen vocht kan uitlekken.
    zet nu deze pakketjes in een ovenschaal en laat deze in 15 minuten gaar worden.
    Kook de klein gesneden samen met de fijngehakte sjalottjes in ongeveer een centimeter of 3 water. (hier kan men ook nog wat aan toevoegen).
    Pureer de groente en laat de in de puree smelten.
    Verse pasta gaar koken, afgieten en roer dan de groentepuree tenslotte door de pasta.
    Serveer dit samen met de forel.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in roquefort en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • forellen is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Forel aloo gobhi heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Ik ben in de omstandigheid dat ik regelmatig verse forel krijg van een maatje die op een kwekerij werkt, dus dit is niet zo’n probleem. Maar lekkere recepten zien te vinden voor deze mooie vissen is... Lees reactie
jaccor 2 juni 2015
Eet het zelf regelmatig, als je iemand kent die vaak op forel vist, eens vragen of je forellen kunt kopen.
jacob 29 mei 2015
Wat is dit een heerlijk recept! Dit is een aanrader voor mensen die van een lekker visje houden. M.v.g jaccor
jaccor 20 mei 2015

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
96 kcal
4%384 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Forel aloo gobhi