Forel in folie
- Herkomst Nederland
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Oven
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 220 graden C.
- Leg de in het midden van de oven op aluminiumfolie ongeveer 15 cm.
- Langer dan de .
- Stop de kruiden boter en de helft van de gesneden in de buikwant van de .
- De vis moet wel helemaal schoon zijn gemaakt en de ingewanden uiteraard er uit.
- de en doe er een beetje overheen.
- Pers een uit en besprenkel de , doe dit ook met de witte .
- Strooi de overgebleven met de over de .
- Vouw nu de aluminiumfolie over de zodat deze helemaal is afgedekt en vouw het resterende randje goed stevig dicht.
- Doe dit ook met de zijkanten tot het een stevig pakje wordt.
- Let op, al het kookvocht moet in het pakje blijven, dus als eindresultaat zal het pakje bol worden.
- Doe de in een voorverwarmde oven en bak deze dan af in 12 minuten op 220 graden C.
- Lekker met een lichte salade.
Ook lekker om te maken
Variaties op Forel in folie
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Forel in folie | 3 | Vis en schaaldieren |
Forel in folie III | 1 | Vis en schaaldieren |
forel in folie II | 1 | Vis en schaaldieren |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kruidenboter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- forel is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 37 kcal | 1% | 37 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 4 g. | 1% | 4 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |