Forel met witlof en tagliatella

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Doe een flinke scheut in een kookpan en fruit hierin de , zonder ze te laten bruinen.
  2. Verwijder van de de buitenste bladeren en het bittere hart.
  3. Leg de in de kookpan en kruid met en een beetje .
  4. Voeg er het gerookte aan toe.
  5. Zet het deksel op de pan en laat alles 25 minuten sudderen op een zacht vuur.
  6. Leg de in een andere pan met en laat ze 5 minuten aan elke kant bakken.
  7. Kruiden met en .
  8. Leg de gebakken in een schotel en houd ze warm in de oven.
  9. Het braadvocht deglaceren met de witte (goed roeren terwijl het mengsel aan de kook komt).
  10. Laat het geheel 1 minuut doorkoken op een hevig vuur zodat de kan verdampen.
  11. Eventueel de saus bijkruiden en de er door roeren.
  12. Opnieuw eventjes laten koken om te laten indikken.
  13. Zet het vuur laag en laat de saus nog even staan zodat hij warm blijft zonder te koken.
  14. Schik de op een schotel en schik de er rondom heen.
  15. Bedek het geheel met dobbelsteentjes en giet de saus erover heen.
  16. Serveer er tagliatella bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • room is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • forellen is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
489 kcal
24%978 kcal
Vetten
37 g.
52%74 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Forel met witlof en tagliatella