Frambozen-brownies met noten
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Bakvorm
- Pan
- Oven
- Bakpapier
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 C graden.
- Smelt de in een steelpan en hak de chocolade grof.
- Neem de pan van het gasfornuis en voeg de chocolade toe.
- Roer door elkaar en laat vervolgens staan zodat de chocolade smelt.
- Klop de in een kom licht en luchtig.
- Voeg een beetje en toe.
- Roer de afgekoelde en gesmolten chocolade met de glad en schenk bij het eiermengsel.
- Spatel het zelfrijzend hierdoor.
- Hak 75 gram van de grof en meng met de helft van de door het beslag.
- Schenk in een met bakpapier beklede rechthoekige bakvorm of ovenschaal en verdeel er de rest van de en de over.
- Schuif in het midden van de oven en bak in ongeveer 30 minuten gaar.
- Laat ongeveer 1,5 uur afkoelen.
- Snij de brownies dan in blokjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Frambozen- brownies415m
-
Recept
Chocoladetaart met noten445m
-
Recept
Brownies met noten41u
-
Recept
Chocolade brownies41u
-
Recept
Brownies41u20m
-
Recept
Smeuige brownies430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
- pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
- vanillesuiker, basterdsuiker, frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- boter en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in pecannoten
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per pizza | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 331 kcal | 16% | 5296 kcal |
Vetten | 25 g. | 36% | 400 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 33 g. | 12% | 528 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |