Verwarm de oven voor op 170 graden.
Smelt de in een steelpan.
Hak de in stukken.
Neem de pan van het vuur en roer de pure chocolade(100 gram)(250 gram) door de boter(250 gram).
Laat het staan zodat de chocolade(100 gram) smelt.
Snijd het vanillestokje(1 stuk) open en schraap het merg eruit.
Doe dit met de eieren(6) in een kom.
Klop het in 3 minuten luchtig met een mixer en voeg in delen de suiker toe.
Schep de gesmolten chocolade(100 gram) om.
Schenk het al roerend door het eimengsel.
Zeef het meel erboven en schep het er luchtig door.
Meng de helft van de frambozen(250 gram) en de helft van de witte chocolade(100 gram) door het beslag.
Doe het in de ovenschaal.
Verdeel de rest van de frambozen(250 gram) en witte chocolade(100 gram) erover.
Bak circa 30 minuten in het midden van de oven.
Laat het 2 uur afkoelen.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
Gluten
pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bakmeel
Suiker
basterdsuiker en frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
boter, pure chocolade, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.