Frambozencoulis

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Garde

Bereidingswijze

  1. De steeltjes van de voorzichtig verwijderen, de vruchten wassen en heel goed uit laten lekken.
  2. Doe ze over in de keukenmachine, samen met de citroensap en de suiker en mix het geheel even tot een enigszins vloeibare puree.
  3. Je kunt het ook met een garde kloppen.
  4. Laat de coulis koud worden in de koelkast.
  5. In plaats van kun je uiteraard ook aardbeien nemen.
25
25
25

Variaties op Frambozencoulis

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Frambozencoulis
VariatieAantalGang
Frambozencoulis met wodka1Sauzen en marinades
Frambozencoulis1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • frambozen en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Frambozencoulis heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Was supper lekker bij kaastaart en zal het zeker nog maken
Silke Vergucht 12 juli 2013
Als je aardbeien neemt, noem je het gewoon aardbeiencoulis. Als je de pitjes van frambozen niet wilt is het wel handig zo'n bolzeef. Persoonlijk vind ik de pitjes wel lekker erbij ,maar wel vervelend... Lees reactie
fabita 15 januari 2012
Ik zou de puree wel even passeren door een bolzeef. Om de pitjes eruit te halen. Aardbeien voor een frambozencoulis?
Wouter 2 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
169 kcal
8%1014 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%30 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Frambozencoulis