Frambozenhapjes voor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Laat de eventueel ontdooien en maak ze schoon.
  2. Laat ze goed uitlekken.
  3. Haal het ca. 10 minuten van te voren uit de koelkast en leg het onder een vochtige doek.
  4. Laat de smelten.
  5. Verdeel het deeg in 2 stukken.
  6. Bestrijk een stuk met en leg het andere stuk erboven op.
  7. Verdeel het deeg in 32 rechthoeken.
  8. Vet 16 gaten van een mini muffinvorm in en leg in elk ingevet gat een rechthoek deeg.
  9. Bestrijk ze met de overige en leg de overige deegstukken er schuin overheen.
  10. Bak het deeg 7-8 minuten onderin een voorverwarmde oven op 200 graden C. (gas is niet geschikt).
  11. Haal de bodempjes voorzichtig los van de vorm en laat ze afkoelen.
  12. Roer de , de kwark, de , de en 1-2 eetlepels door elkaar.
  13. Spatel de helft van de erdoorheen.
  14. Verdeel de crème in de bodempjes.
  15. Verbrokkel de schuikoekjes en strooi ze over de crème.
  16. Garneer de taartjes met 1 eetlepel , de overige en de melisse.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg
  • frambozen, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter om in te vetten, magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter om in te vetten, mascarpone, magere kwark, melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, boter om in te vetten, mascarpone, magere kwark, melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
64 kcal
3%1024 kcal
Vetten
3 g.
5%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Frambozenhapjes voor buffet