Frans jachtschoteltje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil de en snijd ze in stukken.
  2. Kook ze in einig water met wat in 20 minuten gaar.
  3. Pel de en snipper ze grof.
  4. Snijd de 's in reepjes.
  5. Snijd het vlees dwars op de draad in dunne plakjes.
  6. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  7. Verhit 25 gram in een koekenpan en bak het vlees al omscheppend bruin.
  8. Bak de ui en de 2 minuten zachtjes mee, strooi er , en kruiden over en voeg de bouillon langs de rand van de pan toe.
  9. Snijd de in blokjes en schep die door het vlees.
  10. Laat 10 minuten zachtjes sudderen.
  11. Giet de af en stamp ze fijn.
  12. Voeg al roerende zoveel toe dat er een smeuïge puree ontstaat.
  13. Breng de puree op smaak met , en .
  14. Verkruimel de .
  15. Vet 4 eenpersoonsovenschaaltjes in of 1 grote ovenschaal en schep het vlees met vocht erin.
  16. Strijk de aardappelpuree eroveruit en strooi de beschuitkruimels erover.
  17. Verdeel de rest van de er in kleine vlokjes overheen.
  18. Laat de jachtschotel in het midden van de oven door en door heet en goudbruin worden in 25 minuten.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in vleesbouillon en ontbijtkoek
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • boter, provencaalse kruiden, vleesbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in ontbijtkoek
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • provencaalse kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
348 kcal
17%1392 kcal
Vetten
15 g.
21%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
60 g.
23%240 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Frans jachtschoteltje