Franse rundvlees casserole
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van robancona
- 1 reviews
Keukenspullen
- Braadpan
- Pan
- Zeef
Bereidingswijze
- Het vlees in dobbelsteentjes snijden.
- Bruin bakken, kruiden en over doen in een gietijzeren braadpan.
- Doe er 6 deciliter hete bouillon en vleesnat bij.
- De uitjes erbij en de kort aangebakken reepjes .
- Voeg toe de en de .
- Laat 45 min.
- sudderen met de deksel op de pan.
- Haal het vlees en de uien uit de pan.
- Zeef het vocht.
- Meng in de pan de met de room en breng dit al roerende aan de kook.
- Verdun dit met het vleesnat en .
- Even door koken en dan het vlees en de uien erbij doen.
- Het geheel 10 minuten laten sudderen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- rundvleesbouillon en wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en sojasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in rundvleesbouillon en wijn
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en bacon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Franse rundvlees casserole heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 202 kcal | 10% | 808 kcal |
Vetten | 17 g. | 24% | 68 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 0% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |