Franse soep met pesto
- Herkomst Frankrijk
- Categorie Soepen
- Bereiden
- Kookboek van cora
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd een stukje van de uiteinden van de .
- Snijd de eerst in de lengte door en vervolgens in plakjes.
- Snijd de schoongemaakte in stukjes van ca. 3 cm breed.
- Trek de draden van de stengels en snijd de stengels vervolgens in smalle reepjes.
- Breng de bouillon aan de kook.
- Voeg de en toe aan de bouillon en laat de groenten ongeveer 6 minuten zachtjes koken.
- Roer vervolgens de courgetteplakjes en stukjes door de soep.
- Laat deze ongeveer 2 minuten zachtjes koken.
- Rooster intussen het gewenste aantal sneetjes .
- Besmeer elk sneetje brood met .
- Schep de soep in kommen.
- Leg naast elke kom een sneetje .
- Roer tegelijk met de en ca. 75 gram geraspte gruyere door de hete soep.
- Rooster 4 en steek daar rondjes uit.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Soep455m
-
Recept
Franse uiensoep42u
-
Recept
Franse Uiensoep445m
-
Recept
Franse Knoflooksoep440m
-
Recept
Franse uiensoep met kaas420m
-
Recept
Franse courgettensoep430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
- kippenbouillon en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en stokbrood
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon, stokbrood, pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood en pesto
- kippenbouillon kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 90 kcal | 4% | 360 kcal |
Vetten | 1 g. | 1% | 4 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 15 g. | 5% | 60 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |