Franse uiensoep
- Herkomst Nederland
- Categorie Soepen
- Uiensoep recepten
- Bereiden
- Kookboek van lucyvader
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Soeppan
Bereidingswijze
- Pel de en snijd ze in kleine stukjes.
- Verhit de met de boten in een soeppan en fruit de 5 minuten al roerend.
- Zet het vuur laag en laat de 60 minuten zachtjes sudderen.
- Voeg de bouillon en iets toe en lat het afgedekt 30 minuten sudderen.
- Verwarm de grill voor en rooster de sneetjes .
- Verdeel de soep over 4 diepe borden en leg in elk bord een sneetje .
- Bestrooi de soep met en grill hem een paar minuten tot de gesmolten is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Franse Uiensoep445m
-
Recept
Franse uiensoep met kaas420m
-
Recept
Uiensoep speciaal41u40m
-
Recept
Uiensoep met kaasstokbrood41u15m
-
Recept
Heldere Franse bouillon41u15m
-
Recept
Uiensoep445m
Variaties op Franse uiensoep
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Franse uiensoep | 6 | Soepen |
Franse uiensoep (op basis runderbouillon) | 1 | Maaltijdsoepen |
Franse uiensoep met kaas | 1 | Soepen |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- rundvleesbouillon en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van ei kunnen voorkomen in rundvleesbouillon en stokbrood
- boter, rundvleesbouillon, stokbrood, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in rundvleesbouillon
- boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in rundvleesbouillon en stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 80 kcal | 4% | 320 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 7 g. | 2% | 28 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |