Friese snert
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsoepen
- Snert recepten
- Bereiden
- Kookboek van acgerda
- 1 reviews
Bereidingswijze
- Was de en zet ze op met 2 liter water.
- Als dit kookt, voeg je de boullionblokjes, gesneden en de toe.
- Na een half uurtje zacht pruttelen en goed roeren, voeg je de rest van het vlees toe.
- De wel even snijden in niet te kleine stukken.
- Dan weer en half uur pruttelen en roeren en dan doe je de erbij.
- Nu laat je het geheel nog ruim 1,5 tot 2 uur op een heel zacht vuurtje pruttelen.
- Vergeet niet af en toe te roeren!
- Dan is de friese snert klaar voor cosumptie.
- Maar het lekkerste is de snert als je hem een nachtje laat staan.
- Heerlijk met echt Fries roggebrood.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Snert41u
-
Recept
Snert41u30m
-
Recept
Grootmoeders snert423u
-
Recept
Visvariant van de Hollandse snert42u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- bouillonblokjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bouillonblokjes
- bouillonblokjes past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillonblokjes kan sporen bevatten van selderij en Allergie in knolselderij
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokjes
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept (1)
Friese snert heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 648 kcal | 32% | 3888 kcal |
Vetten | 16 g. | 24% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 46 g. | 17% | 276 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |