Frikandel Ketimun
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Vuurvaste schaal
Bereidingswijze
- Maak gehakt aan met sambal, fijngewreven en .
- Snijd de komkommer in drie evengrote stukken en hol deze voorzichtig uit.
- Vul de stukken met het gehaktmengsel.
- Wrijf ze in met boter en leg ze in een vuurvaste schaal.
- Bestrooi met beschuitkruim en giet er de over.
- Zet de schaal in de oven (200 graden Celcius) en bak de frikandellen gaar.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi en bouillon
- sambal trassi en bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in beschuit
- beschuit past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bouillon en beschuit kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon en beschuit
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in beschuit
- sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon en beschuit
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
- bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 195 kcal | 9% | 1170 kcal |
Vetten | 12 g. | 17% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 11 g. | 4% | 66 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |