Frikandel Pan (Vietnamees)
- Herkomst Vietnam
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van 34533
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Magnetron
Bereidingswijze
- Meng alle ingredienten goed door elkaar en doe het daarna in een ingevette vuurvaste rechthoekige schaal.
- Doe de deksel op de schaal en plaats deze gedurende 8 minuten in een magnetron op 700 Watt.
- Laat de frikandel afkoelen in de schaal, stort hem eruit en snijd hem in plakken.
- Serveer met nuoc cham of chilisaus en stokbrood.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Vietnamees Kruidenvarkensvlees420m
-
Recept
Frikandel Pan 4420m
-
Recept
Frikandel pan 3420m
-
Recept
Frikandel Pan 2430m
-
Recept
Frikandel Pan 1430m
-
Recept
Vuur in de pan43u30m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal trassi
- sambal trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in beschuit
- suiker en beschuit past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- beschuit kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in beschuit
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in beschuit
- sambal trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in sambal trassi
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in beschuit
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 270 kcal | 13% | 2160 kcal |
Vetten | 19 g. | 28% | 152 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |