Frikandelle broodje

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. in de lengte halveren.
  2. Eitje klutsen.
  3. Snijd van allebij de bladerdeegplakjes een reepje af van ongeveer 2 cm.
  4. De halve op maat snijden van het (iets kleiner).
  5. Doe op een plakje in het midden een streep currysaus van de lengte van de en plaats daar de op in het midden.
  6. Het tweede plakje in het midden een ovaaltje uitsnijden.
  7. Plaats nu de twee afgesneden reepjes (eerst in tweeën snijden) over de in de breedte.
  8. Overschot afsnijden. (je hebt nu dus 4 strookjes over de breedte van de ).
  9. Smeer de randen van het in met wat .
  10. En leg dan nu het tweede plakje met het uitgesneden ovaaltje over de fikandel gelijk aan het onderste .
  11. Je ziet nu dus een rechthoekig met daarin een ovaaltje met tralies.
  12. druk alle randen een beetje aan met je vingers en smeer de bovenkant van het nog even in met wat . (herhaal dit alles nogmaals voor het tweede frikandellebroodje) Nu 15 minuten in de oven op 220 graden C.(hetelucht 180 graden C.) En klaar is je frikandellebroodje.
  13. Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ketchup kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bladerdeeg
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in bladerdeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Frikandelle broodje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Geweldig maar wat verwacht je dan ook van een frikadel?
Lautje 27 januari 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
80 kcal
4%160 kcal
Vetten
3 g.
4%6 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%14 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Frikandelle broodje