Fris-zoete komkommersalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Laat de goed uitlekken in een vergiet met een beetje
    erover.
    Als de goed uitgelekt is, doe dan de in een slaschaal of diepe kom.
    Verdeel de sjalot en/of en/of lente- over de en meng goed door elkaar.
    Vang het sap van de of mandarijntjes op en meng hiervan een deel door de of yoghurt (hoeveelheid sap naar smaak).
    Meng goed door elkaar en schep de vruchtjes, knoflook en de door het mengsel.
    Breng op smaak met en .

    Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ananas past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Fris-zoete komkommersalade heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Gewone naturel, witte slasaus. Maar is geen must hoor. Zonder kan ook en zelfs al zou je er iets anders doordoen, maakt het ook niet uit. Zo ontstaan nieuwe recepten.
azuro 14 juli 2012
Wat voor slasaus, slasaus naturel, of gewone slasaus, er zijn zoveel slasausen. Gerda Damwijk
gdamwijk 24 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
69 kcal
3%276 kcal
Vetten
2 g.
3%8 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Fris-zoete komkommersalade