Frisse salade
- Herkomst Nederland
- Categorie Maaltijdsalades
- Bereiden
- Kookboek van wendybaan
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Om te beginnen, zet je een aantal op het vuur om deze te laten koken.
Ondertussen snijd je de kaas, gerookte en in blokjes.
Je doet de in een grote kom en hier doe je de kaas, en bij.
Zodra de 5 minuten gekookt zijn, haal je deze van her vuur.
Ook de snijd je in stukjes en doe je bij de salade.
Wat dressing erover heen en alles door elkaar husselen.
Wat erbij en eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
Variaties op Frisse salade
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Frisse salade | 6 | Salades |
Frisse salade met garnalen | 1 | Salades |
Frisse salade met hummus | 1 | Lunchgerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
- stokbrood kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- jonge kaas en stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in jonge kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in jonge kaas
- Sporen van noten kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- jonge kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in stokbrood
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in jonge kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 170 kcal | 8% | 680 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 29 g. | 11% | 116 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |