Frisse Tagliatelle (vegetarisch)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Wok

Bereidingswijze

  1. Maak 2 eetlepels warm in een wokpan.
  2. Ontdoe de van de zaadjes en zaadlijsten, zodat hij minder pittig is.
  3. Hak de peper vervolgens in kleine stukjes.
  4. Pel de knoflook, snijd of pers de knoflook klein.
  5. Snijd vervolgens ook de en de en de klein.
  6. Zet ondertussen de op, zodat het ongeveer tegelijkertijd met het sausje gaar gekookt is.
  7. Kook volgens aanwijzingen op de verpakking.
  8. Doe de peper en knoflook in de wok en laat even bakken.
  9. Zorg dat het vuur niet te hoog staat en laat de knoflook niet bruin worden.
  10. Doe vervolgens de erbij en blijf even roeren.
  11. Voeg de eetlepel erbij en vervolgens de en de eetlepels .
  12. Laat het goed warm worden en roer het af en toe om.
  13. Nu mogen de , de en wat bruine (naar smaak) erbij.
  14. Laat dit alleen warm worden en niet lang, anders wordt de minder fris.
  15. Giet de af en doe het in de wok.
  16. Zet het vuur af en roer alles goed door elkaar.
  17. Geniet van deze heerlijk frisse pastamaaltijd!
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • tagliatelle is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pesto
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
79 kcal
3%158 kcal
Vetten
6 g.
8%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%6 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Frisse Tagliatelle (vegetarisch)