Frittata met zoete aardappel
- Herkomst Nederland
- Categorie Vegetarisch
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Micha1
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Oven op 200 graden voorverwarmen.
- Zoete schillen en in kleine blokjes snijden.
- In een grote ovenschaal leggen en een beetje en zout over de zoete druppelen.
- In ongeveer 20 minuten in het midden van de oven zacht garen.
- De ovenschaal met zoete uit de oven halen en de oventemperatuur op 160 graden terugzetten.
- De met de , en de goed doorroeren en naar behoefte zouten.
- Giet het eimengsel over de en verdeel de salieblaadjes erover.
- In het midden van de oven schuiven en 20 tot 30 minuten bakken tot het ei gestold is.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Stamppotje van zoete aardappel met mozzarella en lenteui445m
-
Recept
Frittata alla mozzarella415m
-
Recept
Broccoli aardappel cremesoep420m
-
Recept
Zoete aardappelschotel met spinazie410m
-
Recept
Gevulde paprika met bruine rijst, kastanje champignons, aardappel en pesto uit de oven435m
-
Recept
Goreng manis tahoe (gefrituurde zoete tahoe)450m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom en parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom en parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 906 kcal | 45% | 5436 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 96 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 24 g. | 9% | 144 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |